Lopen voor lucht
Image default
Zorg

Werken bij Drie gast huizen groep

Wie graag een leuke baan in de zorg wilt waarbij hij of zij op diverse manieren mensen van zeer belangrijke hulp voorziet kan werken bij Drie Gasthuizen Groep. Wanneer je gaat werken bij Drie Gasthuizen Groep zijn er verschillende taken waar je je mee bezig kunt houden. Het verlenen van thuiszorg is hier bijvoorbeeld eentje van, maar ook het verlenen van Verzorgende Individuele Gezondheidszorg is een belangrijke onderdeel van het Werken bij Drie gasthuizen groep. Er zijn verschillende vacatures, maar allemaal spelen ze een erg belangrijke rol bij het verlenen van zorg.

Diverse vacatures

Via de website van Drie Gasthuizen Groep kun je diverse vacatures bekijken. Er zijn verschillende vacatures. Een van de bekendere is de thuiszorg. Wanneer je thuiszorg gaat verlenen help je in principe de mensen om zo lang mogelijk thuis te blijven wonen. Je verzorgd ze waar nodig en bent behulpzaam naar deze mensen toe. Een andere vacature is woonzorg. Bij Woonzorg ben je een empathische professional en probeer je de leegomgeving zo goed mogelijk te maken voor de mensen die je helpt. Ook kun je bijvoorbeeld in dienst gaan bij Drie Gasthuizen groep als verpleegkundige.

 

Waarom werken bij Drie Gasthuizen groep?

Wanneer je gaat werken bij Drie Gasthuizen groep speel je een ongelofelijk belangrijke rol in de maatschappij. Het helpen van mensen die zorg nodig hebben is een groot goed en is een van de zaken die de samenleving staande houdt. Je hebt hierbij een grote bijdrage en daarnaast kun je ook kiezen bij vacatures uit een full-time baan bij Drie Gasthuizen groep? of een parttime baan. Wat je precies doet in welke situatie verschilt uiteraard per vacature. Je kunt als bijbaantje zelfstandig werken en daarnaast heb je een prima uurloon.