Lopen voor lucht
Image default
Dienstverlening

Elektricien worden? Doe het, ze zijn hard nodig!

Je weet eigenlijk nog niet wat je wilt worden, maar je weet wel dat je iets met je handen wilt gaan doen. Kies er dan voor een beroepsgroep waar je lekker met je handen kan werken zoals een elektricien! Zonder de elektriciens van Elektricien-Louwmans.nl   zouden er namelijk geen huizen of kantoren gebouwd kunnen worden. Elektriciens zijn nog steeds hard nodig in ons land. Elektriciens worden eigenlijk al jaren onder gewaardeerd omdat de mensen niet weten hoe belangrijk ze zijn voor onze economie. Twijfel je nog steeds? Ga ervoor en je maakt zoveel mensen blij als je ze kan helpen. Je maakt echt een verschil!

Ga in opleiding!

Je weet nu zeker dat je elektricien wilt worden, maar hoe ga je dat doen. Ga in opleiding! Er zijn door het hele land zijn er verschillende opleidingen die je kan volgen op mbo-niveau. Kies voor een van de twee soorten opleidingen en haal het beste uit jezelf. Als je in loondienst wilt gaan kies dan voor een niveau twee opleiding en dan kan je meteen na het halen van je diploma in loondienst. Wil je toch graag een eigen bedrijf beginnen na je opleiding? Kies dan voor een niveau vier opleiding en dan kan je na het afronden van je opleiding je meteen inschrijven bij de Kamer van Koophandel!

Wat kan je doen na je opleiding?

Tijdens de opleiding leer je alle aspecten van het beroep. Dit zijn zoveel verschillende dingen dat je echt alles kan wat een elektricien kan ook kan. Er zijn ook nog eens mogelijkheden om je na je opleiding te specialiseren! Maar dit is niet nodig om in loondienst te gaan of zzp’er te worden je kan namelijk al elektra aanleggen, renoveren en het repareren van de gehele infrastructuur Maar je kan ook een meterkast vervangen, het detecteren en oplossen van stroomstoringen of het in kaart brengen van elektra. Je kan zoveel nadat je je diploma hebt behaald!