Lopen voor lucht
Image default
Bedrijven

Online je fiets bestellen in tijden van corona

Nu alle winkels zijn gesloten wordt je wel genoodzaakt je fiets online te bestellen als je een fiets wil kopen. Gelukkig is het online kopen van een fiets heel makkelijk, of misschien zelfs makkelijker, dan een fiets kopen in de winkel. Online is het namelijk mogelijk om fietsen met elkaar te vergelijken en specifiek te zoeken naar de fiets die jij wil. Ook kan je gelijk op zoek gaan op welke site de fiets het goedkoopst wordt aangeboden. 

Online kopen vs in de winkel

Een fiets kopen kan gewoon via de woonkamer, dit kan namelijk door hem online te bestellen. Het is dan een kwestie van zoeken en je hebt binnen een paar klikken een fiets besteld. Wanneer je een fiets gaat kopen in de winkel moet je sowieso eerst naar de winkel toe, er bestaat dan ook nog een kans dat je fiets niet op voorraad is. Ook het meenemen van de fiets wordt nog een dingetje, een fiets kan namelijk niet in elke auto. Wanneer je een stuk moet rijden naar de dealer is het dus ook niet mogelijk een lang stuk terug te fietsen. 

Reviews bekijken

Een groot voordeel van het online kopen van een fiets is dat je reviews kan lezen, hierdoor weet je wat mensen van de fiets vinden en of ze hem wel of niet aanraden. Dit kan uiteindelijk het laatste zetje geven of je fiets wel of niet gaat kopen. Ook is een site met reviews betrouwbaarder dan een site zonder reviews, je zal dan ook vaak zien dat je gevraagd wordt een review achter te laten als je een aankoop hebt gedaan.

Winkels weer open

Wanneer de winkels weer opengaan is het voor jouw veiligheid ook beter om online fietsen te kopen, zo worden de bewegingen ook verminderd en is er dus ook mindere kans op besmetting.