Lopen voor lucht
Image default
Bedrijven

Prijs Voordeur Aluminium

Aluminium voordeur: welk merk?
Aluminium voordeuren zijn over het algemeen duurder dan kunststof voordeuren. Veel hardhouten voordeuren zijn ook minder duur dan aluminium. Elk aluminium merk heeft echter zijn eigen prijs. Benieuwd welk merk qua ambitie en budget het beste bij jou past? Laat u adviseren door een professional over de mogelijkheden.

Glas op aluminium voordeur
Aluminium voordeuren kunnen met of zonder glas worden uitgevoerd. Ook als het om deur- en raamglas gaat, heb je veel keuze: heb je goede isolatie nodig, helder glas of melkglas en moet je trekstangen in het glas gebruiken?

Afmetingen aluminium voordeur
Er zijn veel standaard aluminium voordeuren. Deze afmetingen zijn:

201,5 cm, 211,5 cm of 231,5 cm hoog

83, 88 of 93 cm breed

Uiteraard kunt u ook kiezen voor een aluminium voordeur op maat. Zo kun je ervoor zorgen dat je voordeur perfect past bij de rest van je huis.

Extra opties
Wilt u een brievenbus op de aluminium voordeur plaatsen, of uw huisnummer op de deur plakken? Er zijn meer mogelijkheden voor aluminium voordeuren. U kunt kiezen uit verschillende soorten deuraccessoires. Laat u goed adviseren over het beste hang- en sluitwerk en zorg voor een veilige woning.

info@offerte-ramen-en-deuren.com – Tel: 0497 92 56 63 – VAT: BE 0536.965.571https://offerte-pvc-ramen-deuren-glazen-schuif.be/0470-prijs-voordeur-aluminium.html