Lopen voor lucht
Image default
Bedrijven

Wanneer bel je een slotenexpert?

Als je de huissleutels kwijt bent geraakt, of als je een slotenmaker nodig hebt omdat een slot defect is, dan is het belangrijk om de slotenexpert te bellen. Die kan je namelijk helpen binnen te komen en eventueel ook een nieuw slot plaatsen. Daarnaast biedt een slotenexpert ook andere diensten aan, zoals het repareren van defecte sloten. Ben je benieuwd naar alle diensten van een slotenexpert? Lees het verder in dit artikel!

Wanneer bel je een slotenexpert?

Je kunt een slotenmaker voor veel verschillende dingen bellen. Zoals hierboven genoemd is, wanneer je de huissleutels kwijt bent, maar ook voor andere problemen die te maken hebben met sleutels, sloten, deuren en veilighied. Slotenmakers zijn gespecialiseerd in het openen van sloten, het repareren van sloten én hebben veel kennis over veiligheid. Zo weet een slotendienst precies welke maatregelen er genomen moet worden om jouw woning zo veilig mogelijk te maken.

Welke diensten biedt een slotendienst?

Een slotendienst helpt je dus met het openen van sloten, maar kan ook andere dingen voor je doen. Zoals het plaatsen van een nieuw slot of het repareren van een defect slot. Ook kunnen zij advies geven over veiligheid in en om jouw huis. Denk hierbij aan de aanschaf van een alarmsysteem of camerabewaking.

Wanneer moet je echt een slotendienst belllen?

Als je slot kapot is, de sleutel afbreekt in het slot of wanneer je de sleutels kwijtraakt. Dit zijn namelijk allemaal situaties waarin jij hulp nodig hebt van een slotenexpert. Wacht dus niet te lang en bel direct een slotenspecialist! Heb je vragen over sloten, sleutels of veiligheid? Neem dan contact op met onze slotenspecialisten Exacto. Wij helpen je graag verder!

Wie zijn Exacto?

Exacto is een slotendienst die gevestigd is in Delft. Wij helpen je graag met al jouw vragen over sloten, sleutels en veiligheid! Heb je dus hulp nodig of ben je benieuwd naar onze diensten? Neem dan contact met ons op.