Lopen voor lucht
Image default
Beauty en verzorging

Wat zijn vandaag de dag de populairste behandelingen van klinieken?

In een kliniek kun je allerlei behandelingen laten doen. Denk aan het vergroten of verkleinen van lichaamsdelen, tot aan het laten verwijderen van tatoeages of littekens. Behandelingen die te maken hebben met het vergroten van je schoonheid zijn van alle dagen en er is vandaag de dag haast alles mogelijk. Kijk bijvoorbeeld naar Kliniek Beleving om jezelf te informeren over welke soorten behandelingen er vandaag de dag zijn en hoe ze werken. Denk niet alleen aan huidaandoeningen laten behandelen, maar ook een buikwandcorrectie of liposuctie laten doen. Er zijn dus oplossingen voor iedereens wensen en klachten. Toch zijn er drie behandelingen vandaag de dag het meest populair.

Botox behandelingen

Botox is een naam die iedereen waarschijnlijk wel kent. Het is een behandeling bedoeld voor het straktrekken van de huid, bijvoorbeeld op de plek waar er rimpels beginnen te ontstaan. Botox hoeft niet alleen hiervoor gebruikt te worden. Deze behandeling kan zelfs helpen tegen migraine of overmatig zweten. Met een naald wordt een bepaald eiwit ingebracht dat spieren verlamt. Hierdoor trekken rimpels weg, omdat de spiertjes die samentrekken totaal ontspannen.

Verschillende fillers

Een populair alternatief voor botox als het gaat om verjonging van je uitstraling, is een filler. Fillers verminderen rimpels en tegelijkertijd zorgen ze ervoor dat de lijnen van je gezicht meer uitgesproken worden. Een filler is niets meer dan een stofje dat je lichaam zelf ook aanmaakt: hyaluronzuur. Dit stofje zorgt voor de elasticiteit en stevigheid van je huid en zorgt ervoor dat je huid vocht vasthoudt. Naarmate je ouder wordt, gaat je lichaam minder aanmaken hiervan met als gevolg een rimpelige, oude huid. Fillers zijn bedoeld om ingespoten te worden in je gezicht, bijvoorbeeld bij je lippen, kaaklijn of voorhoofd.

Behandelingen voor mooie tanden

Tot slot is facings vandaag de dag een populaire behandeling. Deze behandeling is speciaal bedoeld om je gebit wat mooier te maken. Porseleinen plaatjes, in sommige gevallen ook gemaakt van wit vulmateriaal, worden over je tanden heen geplakt. Je hoeft zo niet meer bang te zijn voor een oneffen gebit. Facings zijn niet hetzelfde als vullingen, want ze zijn sterker, dunner en witter. Ze blijven ongeveer zo een tien jaar lang goed, afhankelijk van de wijze waarop je jouw gebit verzorgt natuurlijk. Facings kunnen bijvoorbeeld snel verkleuren bij het drinken van koffie of wanneer je rookt.