Lopen voor lucht
Image default
Beauty en verzorging

Een mooi kapsel bij de kapper in Leusden

Bij de sfeervolle kapper in Leusden kan je niet alleen langskomen voor het laten knippen van een fantastische coupe, maar kom je ook langs voor de gezelligheid die er heerst en de leuke sfeer waar je daar mee te maken hebt. Je zal toch wel even een tijd in een kappersstoel moeten zitten en dat kan onwijs lang duren wanneer je het niet naar je zin hebt. Bij de kapper in Leusden word je compleet in de watten gelegd waarna je met een tevreden gevoel de salon weer kunt verlaten. Denk aan een mooie knipbeurt, waarvoor je eerst een lekkere wasbeurt krijgt waar je haren worden verzorgd met de lekkerste shampoo soorten en conditioners. Daarna krijg je een heerlijk kopje thee of koffie aangeboden en kan je plaatsnemen in de kappersstoel. 

Coupe

Je zal samen met de kapper in Leusden kijken naar de manieren waarop jouw haar geknipt kan worden Ben je op zoek naar een heel nieuw kapsel en weet je niet goed wat er bij je past, dan kan je daar samen met de kapper in Leusden naar kijken. De kappers hebben veel ervaring met knippen en houden daarnaast ook alle mode trends en haarstijlen in de gaten. Hiermee kan er dan een passend advies worden gegeven. Hierbij wordt ook gekeken naar de vorm van een gezicht en de uitstraling die je hebt. Haar kan dat verstreken op een positieve en negatieve manier. De kapper in Leusden helpt je daarbij. 

Tijdschrift lezen of kletsen

Je kunt in een van de vele tijdschriften zien wat voor kapsels er allemaal zijn en ook tijdens de knipbeurt kan je hier rustig in bladeren. Heb je meer zin in een gezellig gesprek dan kan dat natuurlijk ook. De kappers van de kapper in Leusden zijn allemaal altijd in voor een gezellig praatje.