Lopen voor lucht
Image default
Dienstverlening

Reparatie aan uw platte dak nodig? Bel De Dakmakers!

Dakdekkersbedrijf De Dakmakers uit Alphen aan den Rijn is gespecialiseerd in alles wat te maken heeft met platte daken. Het onderhouden, renoveren, repareren en groen maken van platte daken is hetgeen dat wij het liefste doen, en dat al meer dan dertig jaar! Zoekt u een echte specialist voor een reparatie plat dak? Een bedrijf dat weet wat het doet en flink veel ervaring heeft? Bel dan zeker De Dakmakers voor het maken van een afspraak. U kunt ons bereiken op telefoonnummer 085 022 0680. U kunt ook altijd een email naar ons sturen. Wanneer u wilt dat wij contact met u opnemen kunt u op onze site een contactformulier invullen, u hoort dan zo snel mogelijk van ons.

Uniek totaalconcept voor beheer en onderhoud van daken

Waar draait dakbeheer precies om? Goed dakbeheer draait om het beperken van risico’s, het verlagen van kosten en het beheersbaar maken van dakonderhoud. Het totaalconcept Van De Dakmakers voor het beheer en onderhoud van platte daken is uniek. Bij ons bent u verzekerd van de beste en professionele dakmakers, die ook nog eens heel gezellig zijn. Iedereen die bij ons werkt heeft op een gespecialiseerd opleidingsinstituut een opleiding genoten en met succes afgerond. Daarbij heeft iedereen binnen het bedrijf een goede dosis ervaring opgebouwd. Ons bedrijf is aangesloten bij Vebidak en VCA gecertificeerd. Wij werken volgens de richtlijnen van de Arbowetgeving. Veiligheid en kwaliteit staat bij ons op nummer 1.

Wij staan 24/7 voor u klaar met onze dakservice

Naast al onze dagelijkse geplande werkzaamheden hebben wij ook een 24/7 dakservice. Deze service houdt in dat wij zeven dagen per week, dag en nacht voor u klaar staan als uw dak plotselinge schade heeft opgelopen. Plotselinge schade aan uw dak kan ontstaan door storm of flinke onweersbuien. Aarzelt u om ons te bellen omdat het zulk slecht weer is of omdat het midden in de nacht is? Niet nodig! Wij verhelpen de schade aan uw dak graag voor u, zodat u weer een goede en zorgeloze nachtrust kunt hebben.   

 

https://www.dakmakers.nl/