Lopen voor lucht
Image default
Aanbiedingen

Lichtstraat voor een laag prijs

Als je een mooie lichtstraat van hoog kwaliteit wil laten plaatsen voor een lage prijs moet je bij Serbo aankloppen. Het is een bouwbedrijf dat kwaliteit werk levert voor hele betaalbare prijzen en ze leveren hun projecten ook nog eens snel op.

Steeds vaker willen mensen een lichtstraat omdat zo overdag veel licht naar binnen komt. Dit is mogelijk doordat een lichtstraat voor een grote deel uit glas bestaat. Alleen het frame is van hout of aluminium. Als de lichtstraat dan eens stuk van het dak vervangt komt daar veel licht door naar binnen. Hoe groot de stuk is dat verwijderd word uit het dak is afhankelijk van de grote van de lichtstraat.

Serbo kan lichtstraten in diverse afmetingen maken van lang naar kort en ook nog eens in verschillende vormen. Het is bijvoorbeeld ook mogelijk om een koepel lichtstraat te laten plaatsen door Serbo dat rond is. Hierbij helpt het dat ze zelf de lichtstraten maken en zo dus op kosten kunnen besparen.

Naast lichtstraten maakt Serbo nog een aantal andere bouwwerken zoals serres, tuinkamers en tuinoverkappingen. Als je iets in de tuin of daar omheen wil laten bouwen ben je bij Serbo zeker aan het juiste adres.

Serbo.nl

Terhuurnebv.nl

Niekroos.nl