Lopen voor lucht
Image default
Dienstverlening

Kewodak maakt snel uw dak in orde

Heeft u problemen op het dak of is uw dak aan onderhoud toe? Voor een betrouwbare dakdekker in Zoetermeer is Kewodak een verstandige keuze. Kewodak heeft al meer dan 30 jaar ervaring, geeft garantie op het werk en is aangesloten bij Vebidak en Dakmerk.

Lekkage? Spoed?

Is er sprake van spoed of lekkage? Kewodak kan op korte termijn noodreparaties uitvoeren en is dan ook 24/ 7 te bereiken, 7 dagen per week. Gaat het om minder urgente klussen zoals een dakinspectie of het renoveren van het dak? Dat kunt u ook met een gerust hart aan het Kewodak-team overlaten.

Bent u tevreden over uw huidige dak, maar weet u niet zeker of het echt wel 100% in orde is? De medewerkers van Kewodak kunnen een inspectieronde doen. Komen ze kleine oneffenheden tegen, dan worden die natuurlijk meteen hersteld. Kewodak beschikt over het VCA**-certificaat, het KOMO-procescertificaat en het Dakmerk Waarborgfonds. Kwaliteitseisen worden continu in de gaten gehouden. In het kantoor in Alphen aan den Rijn is het Experience Center gevestigd. U kunt daar terecht voor interessante bijeenkomsten. Particulieren, ondernemers, MKB-ers en Verenigingen van eigenaren: iedereen is welkom!

Amsterdam, Leiden, Rotterdam en meer

Zoekt u een professioneel dakdekkersbedrijf in Leiden? Kewodak is de firma die u zoekt. Kewodak is al jaren aangesloten bij branchevereniging Vebidak. Vebidak behartigt de belangen van Nederlandse dakdekkers. En de vereniging zorgt ervoor dat er veilig gewerkt wordt. Er wordt bijvoorbeeld regelmatig overleg gepleegd met de Arbeidsinspectie. Het is geen vanzelfsprekendheid voor een dakdekker om het Vebidak-certificaat te voeren. Ieder jaar opnieuw moet aangetoond worden dat er verantwoord gewerkt wordt.

Bij Kewodak bent u hiervan verzekerd. Kewodak biedt te allen tijde projectgarantie. Dit betekent dat de werkzaamheden zoals afgesproken en op tijd plaatsvinden. En ook dat er wordt gewerkt met eersteklas gereedschap en materiaal. Frank Keijzer is oprichter en eigenaar van Kewodak. Voor vragen over uw eigen dak en ook over algemene dak-zaken kunt u bij hem terecht. Frank is bijzonder goed op de hoogte van wat er speelt in de dakdekkerswereld. In zijn blog vertelt hij daarover.

https://www.kewodak.nl