Lopen voor lucht
Image default
Hobby en vrije tijd

Goed leren kitesurfen vraagt oefening en training

Leren kitesurfen gaat niet vanzelf, maar vergt de nodige oefening en training. Dat is logisch, want bij kitesurfen wordt gebruikgemaakt van een parachute om snelheid te maken. En de kitesurfer moet dat goed beheersen om te kunnen sturen en veilig te kunnen watersporten. Zeker als er bij de Noordzeekust gesurft wordt. 

Wilt u beter leren kitesurfen of kennismaken met deze gave en uitdagende watersport? Volg dan in het midden van Nederland een inspirerende en professionele kitesurfles. Of kies meteen voor een cursuspakket van meerdere lessen, waarbij u alle kneepjes van het vak leert om zelfstandig verder te gaan als kitesurfer.

Kitesurfles in veilig water

 Veilig kitesurfen leren kan in het midden van ons land bij het Wolderwijd, een ondiep water bij Harderwijk. Hier kunt u in groepsverband of privé lessen volgen om goed te leren kitesurfen. Het volgen van een professionele kitesurfles heeft meerdere voordelen. Zo hoeft u niet zelf de benodigde surfkleding en bijhorende materialen te regelen, want deze zijn inbegrepen in de cursusprijs. De kitesurfplank, maar ook de wetsuit de trapeze, de helm en het impactvest zijn all inclusive. Zo kunt u veilig voor uzelf helder krijgen of u kitesurfen echt leuk vindt. En daarna al dan niet uw eigen materialen aanschaffen. Fijn aan het afronden van een cursus kitesurfen is verder ook dat u na afronding van de training, gegeven door gediplomeerde docenten, een VDWS kitesurf certificaat ontvangt. Zo kunt u aantonen dat u een officiële kitecursus heeft doorlopen. Na afloop van de kitesurflessen bent u voldoende getraind om zelfstandig te gaan kitesurfen.

Een waardebon voor uw eerste aankoop als kitesurfer

Het mooie van een kitesurfles bij Harderwijk volgen, is dat u na afloop van de cursus een waardebon van maar liefst 150 euro krijgt, om te besteden in de webshop van de aanbieder. U profiteert dan meteen van een fikse korting op uw eerste aankoop!  Boek nu uw eerste les en wordt ook kitesurfer!