Lopen voor lucht
Image default
Hobby en vrije tijd

Een dagje uit naar de stoffenmarkt

Bezoekt u ook zo graag een stoffenmarkt? Alle stoffen die u maar kunt wensen bij elkaar op één plek. U kunt de stof door uw handen laten gaan om te voelen hoe de kwaliteit is. U heeft keus uit zoveel stoffen dat de juiste er altijd tussen zit. Bovendien is het bezoeken van een van de vele stoffenmarkten in Nederland, België en Duitsland altijd een gezellig dagje uit!

 

Wat gaat u maken van stof?

Wat is er nu leuker dan uw eigen kleding maken? Of gewoon lekker creatief bezig te zijn met stof? Misschien gaat u wel uw eetkamerstoelen opnieuw bekleden of een knuffel voor uw (klein)dochter maken. Op de markten van Stoffencircus doet u zeker inspiratie op voor uw volgende project met stof. Zo vindt u vele exclusieve merken op het gebied van dames- en herenkleding, vrolijke patronen voor kinderen, stof voor gordijnen en vitrages, de mooiste meubelstoffen en bijzondere fournituren.

 

Drie leuke knutselprojecten met stof

  • Een monsterknuffel maken: Madame Creatief legt uit hoe u zelf deze leuke knuffel kunt maken.

  • Tipi voor uw kat: uw kat (of kleine hond) gaat het heerlijk vinden om in deze tipi te liggen. Lees op Howtocat.nl hoe u deze tipi maakt.

  • Fleur uw interieur op met zelfgemaakte kussenhoezen: u maakt heel eenvoudig uw eigen kussenhoezen met deze instructies van Libelle.

 

Een stoffenmarkt bij u in de buurt

Stoffencircus organiseert stoffenmarkten in Nederland, België en Duitsland. Er is dus altijd wel een markt bij u in de buurt te vinden. Op de markten van Stoffencircus vindt u een groot assortiment aan kwalitatieve stoffen en fournituren tegen een scherpe prijs. Er staan minimaal 100 kramen met een zeer divers aanbod. De toegang tot de markten is gratis, dus plan nu uw volgende bezoek!