Lopen voor lucht
Image default
Toerisme

FAMILIEVAKANTIE IN BULGARIJE OP ELK MOMENT VAN HET JAAR

Familievakantie in Bulgarije, voor zo’n vakantie hoeft u niet te wachten op de zomer, u kunt op elk moment van het jaar gaan. Bulgarije is een klein maar erg mooi land gelegen in het noordoosten van het Balkan-schiereiland. Uiteraard moet u vóór de reis vertrouwd raken met de unieke geschiedenis ervan.

Bezoek bij aankomst in het land Sofia, een van de oudste steden van Europa. Hier heeft u de gelegenheid om de kathedraal van Alexander Nevsky en de kerk van St. Sophia te zien, en gewoon door de stad te dwalen en de monumenten en architectuur te bewonderen.

Fort Tsarevets

Het is de moeite waard om naar Veliko Tarnovo te gaan om het koninklijk paleis te zien, in Plovdiv moet je het Romeinse forum, de ruïnes van een oude Thracische stad en het amfitheater van Philip bezoeken.

Amfitheater van Plovdiv

Het is onmogelijk om een ​​reis naar Kazanlak te missen – een stad die in de vallei van de rivier de Tundzha ligt. Zelfs als u nog niet in Bulgarije bent geweest, heeft u waarschijnlijk wel gehoord van de beroemde Rozenvallei en wijnbouwgebieden. De bezienswaardigheden van Bulgarije zijn eindeloos. Er zijn genoeg plekken om te zien in dit diverse land.

Vallei van Roses

Familievakantie in Bulgarije, het land heeft alle voorwaarden voor een goedkope familievakantie. Hier kunnen zelfs de kleinste toeristen met plezier ontspannen en energie opdoen voor het komende jaar.

Gouden Zanden

De parel van de Bulgaarse strandvakantie is Golden Sands. Het resort, gelegen in de schoot van de prachtige ongerepte natuur van het nationale park, trekt aan met zijn onvergelijkbare schoonheid. Maar de natuur is niet alles wat een kind verwacht van een reis.

Hotels in Bulgarije die zijn ontworpen voor gezinnen met kinderen, bieden het breedste scala aan diensten waardoor uw kind zich niet zal vervelen. Dit zijn interessante animatieprogramma’s, verschillende wedstrijden en sportcompetities en natuurlijk disco’s.

De hotels hebben speciale zwembaden voor kinderen, speeltuinen, velen hebben een kindermenu. Vijfsterrenhotels hebben vaak handige waterparken en uitstekende tennisbanen. Er zijn altijd veel Russisch sprekende toeristen, dus uw kind, zelfs de meest verlegen, zal gemakkelijk een geschikt gezelschap voor zichzelf vinden.

Bulgarije zal niet alleen kinderen aanspreken, maar ook avontuurlijke dorstige tieners. De kampen waar uw kind zijn vakantie kan doorbrengen, bevinden zich aan de kust, niet ver van bossen of kunstmatige parken. Deze jeugdcentra in Bulgarije zijn comfortabel en hebben een goed ontwikkelde infrastructuur: kamers zijn ontworpen voor niet meer dan drie personen, buffet- of all-inclusive maaltijden, een groot aantal sportfaciliteiten en een verplicht zwembad.

Ouders zullen op hun beurt blij zijn met de betaalbare prijzen voor alle soorten diensten. En het excursieprogramma kan paardrijden, jeepsafari en zeilen op een jacht omvatten, of je kunt zelfs op een speleologische reis gaan.

Gouden herfst

Bulgarije is niet alleen mooi in de zomer, het is ook erg mooi in de herfst. En als je hier de stroom toeristen toevoegt die is afgenomen, betaalbare prijzen, die al laag waren, en een relatief warme zee en een zachte zon, dan kun je alleen jaloers zijn op degenen die het zich kunnen veroorloven om in de herfst in Bulgarije te ontspannen. Dit is het moment waarop u in een ontspannen sfeer kennis kunt maken met de bezienswaardigheden van deze plekken.

Bulgarije is niet minder goed in de winter, vooral voor actieve fans van skivakanties. De resorts van Pamporovo, Bansko en Borovets bieden uitstekende tracks van verschillende moeilijkheidsgraden van Europese kwaliteit en tegen een aantrekkelijke prijs.

Dankzij het gematigde landklimaat van de bergachtige streken zijn de winters hier altijd sneeuwachtig en daalt de temperatuur zelden onder de -10 graden, wat erg comfortabel is en je het grootste deel van de dag buiten kunt doorbrengen. De aard van de berggebieden van Bulgarije is buitengewoon mooi en gevarieerd, dus u zult uw wintervakantie doorbrengen met niet alleen adembenemende hellingen, maar ook aangename wandelingen in de omgeving van uw hotel, terwijl u het panoramische bergpanorama bewondert.

all inclusive vakantie goedkoop

https://www.dergatsjev.be/2020/07/bulgaria-aqua-paradise-resort-goedkope.html