Lopen voor lucht
Image default
Aanbiedingen

Commercieel Medewerker Export Binnendienst (Duits en Engels)

Commercieel Medewerker Export Binnendienst (Duits en Engels)

Wie zijn wij?

CURA Glass is een groothandel in vlakglas en producent van gelaagd glas. Wij zijn een onafhankelijk bedrijf, doen zaken met klanten en leveranciers over de hele wereld en staan ​​bekend om onze grote diversiteit, grote voorraad en snelle (hybride) levering. CURA Glass heeft meer dan 170 medewerkers op twee locaties.

Wat ga je doen als exportkantoor voor commerciële medewerkers?

Je staat aan het begin van een (nieuwe) carrière en wilt verkopen. U moet eerst op kantoor beginnen en vervolgens de prachtige verkoopgerichte training voor productglas begrijpen via de volgende manieren om een ​​uitstekende glasverkoper te worden.

Uw kantoorwerk omvat het invoeren, verwerken en verwerken van ontvangen bestellingen. U regelt transport en transport en natuurlijk regelt u alle relevante exportdocumenten en certificaten. U kunt contact opnemen met klanten over levering, betaling en andere zakelijke aangelegenheden.

U kunt de snelheid instellen, maar tussen 1 en 2 jaar kunt u fulltime uw markt beheren en openen. Reizen is uw hobby, autorijden verkopen, handelen is uw zaak en niemand zal u in de toekomst stoppen!

Functie-eisen

Je hebt een MBO + / HBO opleiding (export / commercieel is een pré). Je spreekt meerdere talen, in ieder geval Nederlands, Duits en Engels. Daarnaast beschik je over uitstekende communicatieve vaardigheden en een goed zakelijk gevoel. Je ontmoet graag nieuwe mensen en bent helemaal niet bang. U zult graag veel reizen, gemakkelijk en nauwkeurig rekenen, gepassioneerd, onafhankelijk en volhardend zijn.

Wat biedt CURA Glass jou?

Werken bij CURA Glass is werken voor een uitstekend bedrijf! We zijn volop in ontwikkeling en zetten ons in om met elkaar samen te werken om CURA Glass te ontwikkelen. De sfeer is hier informeel, leuk en comfortabel, waardoor je je snel thuis zult voelen! Naast deze leuke werkplek bieden wij jou ook een competitief salaris en voldoende ontwikkelingsruimte opleiding.

Vacatures per categorie In België Vacatures

https://www.vindazo.nl/keywords/export-medewerker.html