Lopen voor lucht
Image default
Hobby en vrije tijd

Wat heeft de maand juli voor jouw sterrenbeeld in petto? Lees het in deze horoscoop!

Sterrenbeeld Ram in juli

Beste Ram, deze maand biedt nieuwe kansen op relatiegebied! Je zult meer tijd hebben voor leuke dingen met je huidige geliefde of een nieuw persoon ontmoeten als je single bent.

Je zult ook blij zijn omdat problemen op je werk opgelost worden en je misschien wel opslag of promotie krijgt. Geniet van je zelfvertrouwen en enthousiasme.

Als je van dieren houdt, dan is dit de tijd bij uitstek om een huisdier te nemen of meer tijd te besteden aan de dieren die al in je leven zijn!

Sterrenbeeld Stier in juli

Beste Stier, focus op liefdevolle en stimulerende affirmaties voor jezelf en anderen. Dit zal meer harmonie in je gezin creëren.

Het klinkt misschien gek, maar deze positieve boodschappen zullen je ook op andere vlakken helpen, zoals om gewicht te verliezen of voor een betere spijsvertering.

Een harmonieus lichaam functioneert zonder stress en dat komt ook je gezondheid ten goede. Je kunt zelfs negatieve of verslavende vreetkicks overkomen.

Ruim je huis op om fysiek en mentaal meer ruimte vrij te maken voor emotioneel en mentaal welzijn.

Sterrenbeeld Tweelingen in juli

Beste Tweelingen, het is tijd om meer te vertrouwen in je relaties. Vergeef het verleden en wees volledig en met optimisme aanwezig in het huidige moment.

Wees eerlijk tegenover je partner over je angsten en vraag om hulp om ze te verwerken.

Als je single bent, mediteer dan met een spiritueel gezinde vriend of vriendin die je verleden en zorgen begrijpt. Samen kunnen jullie een toekomst vol vervulling visualiseren.

Pas deze manier van denken ook toe bij financiële of schuldkwesties. Het wordt beter!

Sterrenbeeld Kreeft in juli

Beste Kreeft, voel je je in de steek gelaten in je relatie of gewoon eenzaam in het algemeen? Maak dan elke dag wat tijd vrij om te mediteren.

Let ook goed op je dromen.

Je zit midden in een spirituele sprong en goedkeuring of aandacht van buitenaf zullen je niet vervullen tot je verbonden bent met je ziel.

Probeer je meer te verbinden met je hogere zelf (zelfs als je niet voelt dat er iets gebeurt), want dit zal je helpen om je weer meer verbonden te voelen met je geliefden. Dan voel je je gegrond en zeker in plaats van behoeftig!

Sterrenbeeld Leeuw in juli

Beste Leeuw, kijk nog eens goed naar je doelen en welke veranderingen je nog gelukkiger kunnen maken.

Probeer vriendschap te sluiten met anderen op het spirituele pad en die hun idealen ook echt in praktijk brengen.

Mediteer op materiële bezittingen en geldgewoonten. Leeuwen hebben soms de gewoonte ‘chique dingen’ te vergaren om een spirituele leegte op te vullen.

Het is prima om van mooie spulletjes te houden en goed voor jezelf te zorgen, maar balanceer het met dezelfde aandacht voor je ziel!

Sterrenbeeld Weegschaal in juli

 

Beste Weegschaal, mediteer en hou een dagboek bij over je dromen.

Je zult begeleiding krijgen over oude kwesties, zeker qua familie. Als je je dromen vergeet, vraag dan om inzichten terwijl je mediteert en let overdag goed op antwoorden.

Je kunt ook bij de wortel van aanhoudende gezondheidsproblemen komen door de spirituele les die je ziel wilt leren te begrijpen.

Probeer ook nieuwe vrienden op te zoeken of neem weer eens contact op met oude bekenden voor wat tijd er tussenuit!

Wees met de mensen die dezelfde dingen leuk vinden als jij, zodat je iets niet alleen maar doet om anderen te behagen.

Sterrenbeeld Boogschutter in juli

Beste Boogschutter, je financiën zullen er beter op worden!

Mediteer op overvloed zodat je geld kunt aantrekken en vraag ook om begeleiding over hoe je dat geld het beste kunt gebruiken! Nu is de tijd rijp om belangrijke veranderingen toe te passen, dus het is belangrijk dat die doelen de hoogste prioriteit hebben in plaats van dat je het verkwist aan prullen.

Je sluit misschien een nieuwe vriendschap met iemand op het werk die ook spirituele opvattingen heeft over geld en voorspoed.

Sterrenbeeld Steenbok in juli

Beste Steenbok, de sterren staan deze maand gunstig voor een nieuwe relatie!

Het is belangrijk om te mediteren zodat je negatieve ervaringen uit het verleden kunt vergeven en loslaten. Deze ervaringen hebben geloofsystemen gecreëerd die je ervan weerhouden om juist nu goede romantische connecties aan te gaan.

Door je hart te reinigen maak je ruimte vrij om gezonde mensen aan te trekken en ben je open en in staat ze te vertrouwen.

Als je al een partner hebt, dan zul je hem of haar met nieuwe ogen zien. Laat jullie verleden los en waardeer diegene in het huidige moment!

Sterrenbeeld Waterman in juli

Beste Waterman, je vindt het erg eng om verliefd te zijn en zelfs een zakelijke relatie geeft je al kriebels!

Een verbinding aangaan met iemand betekent dat je in het diepe onbekende moet springen en Watermannen vinden het niet fijn als ze niet alles weten!

Probeer wat zenbeoefenaars de ‘beginnersgeest’ noemen te ontwikkelen. Laat je angst en behoefte om alles onder controle te hebben los. Laat je hart open staan om van de ander te leren.

Blijf rustig en blijf ademhalen!

Sterrenbeeld Vissen in juli

Beste Vissen, het is tijd om uit je isolatie te komen. Zoek vrienden op die dezelfde hobby’s en interesses hebben. Deel je diepste zielsroerselen met je partner.

Leg je opnieuw toe op je meditatiebeoefening om je verbinding met het Allerhoogste te versterken.

Vissen trekken zich vaak terug uit schaamte. Vergeef jezelf dat je in het proces van zielsevolutie zit – je bent nog niet perfect, maar we houden allemaal van je en willen het gezellig hebben met je!

Lees meer over de eigenschappen van jouw sterrenbeeld op horoscoop Luna.

https://www.horoscoop-luna.nl