Lopen voor lucht
Image default
Vakantie

Verken Afrika met All over Tours

Een individuele rondreis Tanzania, dat is pas een droomvakantie! Hoe de trip er precies uit ziet, is niet op voorhand te zeggen. All over Tours houdt bij de samenstelling namelijk rekening met jouw inbreng, wensen en ideeën. Zo zijn er mensen die van sportieve en avontuurlijke activiteiten houden, terwijl anderen meer in zijn voor romantiek en rust.

We geven je hierbij wat voorbeelden van bezienswaardigheden in Tanzania. Je krijgt zo een eerste indruk van de mogelijkheden en komt vanzelf op aanvullende plannen! Waar je ook komt in dit prachtige land, je zult ontvangen en begeleid worden door professionele, sympathieke gidsen.

De accommodaties zijn kleinschalig, authentiek en voorzien van voldoende luxe. Highlights zijn bijvoorbeeld een safari, een boottocht op het Tanganyikameer en de heerlijke stranden bij Pemba en Zanzibar. Het Lake Manyara National Park is een wildrijk gebied met adembenemende uitzichten. Er leven bavianen, neushoornvogels, buffels, giraffen en zebra’s. De Ngorongori Conservation Area herbergt ook veel dieren waaronder flamingo’s, gazellen en de ‘big five’: buffels, leeuwen, luipaarden, neushoorns en olifanten. 

Namibië, een prachtige gezinsvakantie

Een familiereis Namibië zouden jullie daar open voor staan ? Dit land ligt in het zuiden van Afrika, aan de westelijke kust. Sinds 1990 is Engels de officiële taal, dus jullie zullen je goed verstaanbaar kunnen maken. Ontspannen zittend in een safari-wagen maken jullie kennis met het unieke landschap. Op het programma staan onder meer  -een rondleiding door het Etosha National Park -een boottocht vanaf Swakopmund -een bezoek aan de hoogste zandduinen ter wereld in Sossusvlei -kampeerovernachtingen in Damaraland en het Palmwag privé reservaat -en een relaxed verblijf in Windhoek. Windhoek is de hoofdstad van Namibië en ligt centraal in het land, in de regio Khomas. Er wonen rond de 320.000 mensen. De stad heeft een stedenband met Berlijn en Brazzaville. Een reis naar Namibië is overigens ook goed te combineren met buurlanden Botswana en/of Zimbabwe.

https://www.allovertours.nl