Lopen voor lucht
Image default
Aanbiedingen

De Toekomst van Kantoor: De Kantoortrends van 2023!

Als je denkt aan een kantoor, wat zie je dan voor je? Rijen van bureaus, felle neonverlichting, en mensen die koffie drinken uit hun eigen mokken? Hoewel deze scène misschien nog steeds het beeld is van een traditioneel kantoor, zijn we op weg naar meer comfort, duurzaamheid en productiviteit. Het kantoor van 2023 omvat waarschijnlijk innovatieve technologieën, duurzame materialen, gezellige “office pods”, en meer. Hier zijn enkele van de kantoortrends die we verwachten in 2023.

 

Weg met de Vierkante Meter

De traditionele manier om de kantoorruimte in te delen was het gebruik van blokken, kubussen en lange gangen. Maar in 2023 wordt de kantoorruimte omgegooid, letterlijk. Kantoren zullen groter worden, maar ook minder vierkante meters. Het kantoor zal zich meer richten op de ‘flow’ van het kantoor en een esthetisch geoptimaliseerd design. Dit betekent dat de indeling van kantoorruimtes compleet anders zal zijn dan in het verleden. Werknemers en klanten zullen zich meer op hun gemak voelen met een organische en circulaire beweging van de ruimte.

 

Flexibele en Verschuifbare Ruimte

Flexibiliteit is een onderscheidend kenmerk van de moderne werkruimte. In 2023 zal kantoorruimte steeds vaker verschuifbaar en veranderbaar zijn. Dit betekent dat werknemers in staat zullen zijn om de fysieke ruimte van hun bureau of vergaderruimte aan te passen aan hun behoeften en wat volgens hen het beste werkt. Door gebruik te maken van innovatieve technologieën zal het gemakkelijker worden om snel nieuwe ontwerpen te creëren, waardoor de werkruimte aanpasbaar is aan elk bedrijf.

 

Officepods

Het is geen geheim dat moderne kantoormedewerkers veel waarde hechten aan hun privacy en concentratie. In 2023 zullen we meer en meer ‘office pods’ zien. Deze kantoorruimtes zijn in principe kleine ruimtes die afgescheiden zijn van de rest van de kantoormuren. Ze zijn de perfecte oplossing voor werknemers die zich willen afzonderen van de dagelijkse drukte en zich willen concentreren op hun werk. Zo’n office pod kan perfect voor één of meerdere personen worden gebruikt en concentreert zich op comfort, esthetiek en privacy.

https://www.katokantoorinrichting.nl/