Lopen voor lucht
Image default
Aanbiedingen

De leukste traktaties voor kinderen op hun verjaardag!

Hoera, het is feest! Jouw kind is jarig en dat moet gevierd worden. Maar wat trakteer je deze keer? Wil je iets origineels of blijf je bij het traditionele zakje snoep? Als je op zoek bent naar inspiratie voor de leukste traktaties voor jouw jarige job, dan ben je hier aan het juiste adres. Hieronder hebben we de leukste en meest verrassende traktaties voor jou op een rijtje gezet, waarmee jouw kind gegarandeerd de show steelt op het schoolplein.

 

Ijsjes met oublie wafels

Wie houdt er niet van ijs in de zomer? Maar heb je weleens gedacht aan ijsjes met oublie wafels als traktatie? Het ziet er niet alleen super feestelijk uit, maar het is ook nog eens verrassend lekker. De wafels zijn verkrijgbaar in verschillende smaken, zoals chocolade, vanille en aardbei. Vul ze met jouw favoriete ijs en voeg wat toppings toe, zoals sprinkles of nootjes. Om ze extra feestelijk te maken, kun je de wafeltjes versieren met een vrolijk lintje of een feestelijke prikker.

 

Cupcakes in alle kleuren van de regenboog

Cupcakes zijn altijd een feestje, zeker als je ze versiert met glazuur in alle kleuren van de regenboog. Bak de cupcakes, versier ze met botercrème en voeg wat eetbare kleurstof toe om ze in verschillende kleurtjes om te toveren. Maak het af met kleurrijke sprinkles en/of een leuk figuurtje op de top van de cupcake, bijvoorbeeld een unicorn of een ster. Gegarandeerd dat de kinderen smullen van deze feestelijke traktatie.

 

Popcorn met een twist

Popcorn is altijd een favoriet, maar maak het dit keer extra speciaal door het een twist te geven. Maak bijvoorbeeld een zoete variant door karamel overheen te druppelen. Of voeg wat gekleurde snoepjes toe als extra topping. Wil je het liever hartig houden? Probeer dan eens popcorn met kaas en/of kruiden zoals paprikapoeder. Verpak de popcorn en geef het mee in een feestelijk zakje. Succes gegarandeerd!

 

Donuts on a stick

Donuts op een stokje, hoe leuk is dat? Het is niet alleen een originele traktatie, maar ook nog eens heel handig om uit te delen. Je kunt de donuts kopen of zelf bakken. Doe ze aan een stokje en versier ze met glazuur en kleurrijke strooisels. Maak het geheel af met een lintje en jouw traktatie is klaar om uitgedeeld te worden. Wedden dat de kinderen deze traktatie niet snel zullen vergeten?