Lopen voor lucht
Image default
Aanbiedingen

Collonil schoenverzoring en pedag zooltjes

Collonil schoenverzoring – meer dan 100 jaar een begrip

Wist ij dat Collonil is al meer dan 100 jaar expert is in schoenverzorging? Al in 1909 is Collonil begonnen met het ontwikkelen van hoogwaardige producten die als doel hadden de levensduur van schoenen te verlengen en schoeisel optimaal te beschermen. Meer dan 100 jaar laten zien we het merk Collonil nagenoeg bij elke schoenenwinkel in de stad, vaak bij de kassa, staan en weten we niet anders dat Collonil schoenenspray synoniem staat voor schoenverzorging. Iedereen kent inmiddels de kenmerkende busjes met gekleurde doppen voor het onderhouden van leder, leer, nubuck en suède schoenen.

De beste bescherming met Collonil Carbon Pro en Wax

Collonil zou Collonil niet zijn als ze een superieur product hadden ontwikkeld voor de meeste schoenen. Maak daarom kennis met de Collonil Pro Spray en Wax. De Collonil Carbon zorgt voor een bijzonder lange bescherming tegen vocht dankzij de speciale nanocoating die zich hecht aan de oppervlak van de schoen. De schoen wordt waterdicht, maar blijft toch ademen. Het werkt bijzonder goed voor gladde en matte leersoorten en door regelmatig de Carbon Pro en Wax te gebruiken kun je veel langer genieten van je schoenen.

Tips gebruik van Collonil Carbon Pro

Het advies is om Collonil Carbon Pro te gebruiken in een goed geventileerde ruimte of gewoon buiten. Allereerst is het belangrijk je schoenen goed schoon te maken en vrij te maken van oppervlakkige vlekken. Daarna kun je de volgende werkwijze aanhouden.

  • Houd ca. 30 cm afstand tijdens het sprayen
  • Laat het 30 minuten drogen
  • Doet dit iedere 30 dagen

Collonil producten kopen online

De gehele Collonil producten zijn online verkrijgbaar bij Nijhof Schoenen webshop én in onze winkel aan de Sloetsweg 100 in Hengelo. Nijhof Schoenen staat ook al meer dan 100 jaar synoniem voor kwaliteitschoenen voor jong en oud, dames en heren. Wij bieden in onze winkel persoonlijke service bij het kopen en onderhouden van schoenen. Daar hoort Collonil natuurlijk ook bij! Onze medewerkers adviseren je graag welk Collonil onderhoudsproduct het beste geschikt is voor jouw schoenen. Kom dus gerust langs in onze winkel of shop in onze online schoenenwinkel.

Pedag inlegzolen of zooltjes

Aanvullend op schoenverzorging, kun je bij Nijhof Schoenen ook terecht voor de zooltjes van Pedag. Deze orthopedische zooltjes zijn te gebruiken bij schoenen met een uitneembaar voetbed en ideaal voor mensen die net wat extra comfort of ondersteuning nodig hebben.

Dit eveneens Duitse merk, net als Collonil, heeft zich gespecialiseerd in speciale voetondersteuning en schoenverzorgingsproducten. Pedag zooltjes kunnen door iedereen gebruikt worden, zowel jong als oud, en stimuleert de natuurlijke manier van lopen. De zooltjes worden gemaakt in samenwerking met met professionele pedagogen om de meest hoogwaardige zooltjes te ontwikkelen.

Een schoenenwinkel voor topmerken

Bij Nijhof Schoenen heb je altijd succes in het kopen van nieuwe schoenen. We hebben namelijk altijd ca. 70 merken  op voorraad uit binnen- en buitenland van topmerken. Zo kun je bij ons terecht voor de gehele collectie van Floris van Bommel schoenen en riemen voor hem en haar, verkopen we de tofste en nieuwste sneakers van VIA VAI en verkopen we altijd de laatste schoenenmode van NUBIKK.

Dit is slechts een greep van de mogelijkheden bij Nijhof Schoenen. Bezoek de webshop en shop online met gratis verzending vanaf €50,- in Nederland. Ook spaar je automatisch punten bij elke aankoop, die je later kunt omwisselen in een korting.

Schoenen kopen is gewoon veel leuker bij Nijhof!

https://www.nijhofschoenen.nl/