Lopen voor lucht
Image default
Financieel

bitcoins Kopen Met PayPal

Veel newbie handelaren de vraag stellen: “Hoe kan ik kopen met PayPal?” Als u vragen jezelf deze vraag, is omdat ze niet bekend zijn met het proces van het kopen en verkopen van valuta ‘ s op het Internet, of gewoon niet weten hoe om te gaan over. Of u nu een nieuwe handel of wil je gewoon kunnen kopen en verkopen van valuta ‘ s op het Internet zonder gedoe, is er geen betere optie dan gebruik van een van de top-rated, veilige en professionele services online in dit verband – PayPal.

  

Het kopen van een munt met PayPal? U hebt gezien dit wordt geadverteerd op de PayPal ‘ s home page. De webpagina is een beetje vreemd, maar vindt u een plek waar u kunt klikken op “kopen” en een plek waar u kunt klikken op “verkopen”. Het is verwarrend om te zeggen het minst.

Dus hoe wordt een persoon koopt een munt met PayPal? Laat ons een kijkje nemen.

 

Eerste, moet u een rekening openen bij PayPal. Dit is vrij eenvoudig – u volgt gewoon de instructies op hun homepage. Na dat, kunt u inloggen op uw PayPal account en maak uw account. Zodra je dat gedaan hebt, kunt u uw beschikbare bankrekeningen te zien als je al een account setup met hen. Als je dat doet, dan kan je verder aan te melden voor uw PayPal account.

 

Zodra je een rekening hebt gebracht met PayPal, dan kunt u nu overstappen op het kopen en verkopen van een gedeelte van uw bedrijf. Wanneer ga je naar de “buy” sectie, zie je twee opties. U kunt bladeren door de lijst van valuta ‘ s voor verkoop beschikbaar of zoekt u een specifieke valuta. Als je eenmaal hebt gekozen voor een munt, ziet u een lijst van betaalmethoden.

Klik op de knop “PayPal” en uw account zal dan dienovereenkomstig worden aangepast.

 

Als je in de buurt van het einde van uw transactie, PayPal wordt u doorgestuurd naar een pagina met een ontvangst. Dit zal u toelaten om te zien wat er gebeurde in de transactie en u kunt kennisnemen van de transactie en eventuele wijzigingen indien nodig. PayPal maakt de dingen makkelijk voor de verkoper, want er is geen noodzaak om te gaan door het tijdrovende proces van het aanbieden van objecten op eBay te koop en wachten op de betaling te krijgen voor u. Ze nemen al het gedoe van de verkoop door deze maken het zo makkelijk mogelijk te maken.

 

U kunt gebruik maken van Bitcoins voor bijna alles wat je wilt. Net als het gebruik van credit cards, er zijn vele manieren waarop u kunt het verwerven van geld zonder tussenkomst van een bank. Het proces wordt vaak aangeduid als “peer-to-peer lenen,” waar mensen toegang krijgen tot het geld dat is opgeslagen in een online-account in plaats van bij een bank. Dit is hoe mensen aan de slag met het ontwikkelen van hun online rijkdom en het is zeker de moeite waard om te verkennen.

Krijg meer informatie hier Bitcoin Meester