Lopen voor lucht
Image default
Huishoudelijk

Slotenservice Laren helpt u 365 dagen per jaar

Huissleutels gebroken?

De slotenservice in Laren is 24 uur per dag telefonisch bereikbaar, zelfs in het weekend. Na afloop van uw telefoontje aan ons raast een van onze monteurs naar u toe teneinde u naar binnen te helpen. Blijkt u de sleutel op een feestje vergeten? Ofwel hebt u uw sleutels ergens zoekgeraakt? Dat is dus een hersenbreker bij uw slotendienst? Met deze slotenmakers is het anders. Als gevolg van de jarenlange ervaring en goede training weten zij raad met iedere cilindersloten in iedere scenario`s. De gebroken sleutel blijkt dientengevolge tevens niet een hersenbreker voor deze slotenspecialisten. Het voordeurslot altijd pijlsnel zonder schade geopend.

Thuis met alle types cilindersloten

Voor ons bezit geen enig cilinderslot geheimen. Wij werken dagelijks met alle soorten achterdeursloten. Krijgt u te maken met één dwars achterdeurslot, één kapot rolluik, ofwel uw voordeur die geen eens doet wat ’t moest bewerkstelligen: schroom geen eens en laat de monteurs kijken naar uw complicatie. Ze werken vlug en krachtig. Door onze jaren lange routine begrijpen wij foutloos hoe ieder cijferslot werkt.. Af en toe deed het deurslot het geen eens, maar u verwachtte niet dat het kapot gaat. Helaas krijgt u nou de loper niet meer binnenin het voordeurslot. Jammer genoeg blijft het verder kil buitenshuis. Er blijkt totaal geen beweging meer in uw deurslot. Vanzelfsprekend bedienen onze sloten makers u dag en nacht. Veelal blijkt u met 7 minuutjes wederom binnen in huis. Samen met u onderzoeken we of het voordeurslot te herstellen lijkt, of dat dit niettemin verstandiger blijkt om het slot te vervangen. Tijdens allebei gevallen dienen we u met genoegen.

Reparatie van uw veiligheidssloten

Er blijken een heleboel werkzaamheden dat de slotenspecialist doet. Wij bedienen mensen wanneer ze zijn buitengesloten van het appartement. Sloten zullen nu eenmaal niet altijd functioneren. Het blijft ook heel evident dat uw cijferslot altijd werkt. Ook oudere cilindersloten bouwt men misschien te veel. Want af en toe dient het cilinderslot vervangen te worden. De slotenmakers bezitten lange ervaring met ieder categorie cilinderslot. Dat geldt allicht ook zodra u u sloten wil vervangen, vernieuwen ofwel wanneer u deursloten bijgeplaatst wilt hebben.

Braakschade

Uiteraard kunt ons tijdens schade door inbrekers opbellen. Wij verifiëren of alle sloten bij huisdeuren en ramen beantwoorden aan de allernieuwste veiligheidseisen. Ofwel het nou gaat om vervangen van sloten voor uw kozijnen of voordeuren, reparatie aangaande uw slot of een braakschade, we zijn altijd bereikbaar.