Lopen voor lucht
Image default
Banen en opleidingen

IT Digital Application Manager

Elia is de beheerder van het 380 kV tot 30 kV hoogspanningsnet in België. Elia is verantwoordelijk voor de ontwikkeling en het onderhoud van het netwerk zodat de gebruikers er toegang toe hebben en de energiestroom kunnen regelen. De Elia groep heeft een team van 2.000 professionals met als missie de continuïteit van de stroomvoorziening in delen van België en Duitsland te verzekeren.

Als eigenaar en beheerder van de Belgische en Duitse transmissienetten heeft Elia een belangrijke rol en missie bij het ondersteunen en implementeren van het Europese energie- en klimaatbeleid.

Jouw verantwoordelijkheden

We zijn op zoek naar een kandidaat om ons team in dit uitdagende en opwindende vakgebied zo snel mogelijk te versterken en de rol van IT digitale applicatiebeheerder op zich te nemen. Wil jij deelnemen aan onze digitale transformatie? Geloof jij in de digitale wereld? Wil je je passie delen? Word je gemotiveerd door een inspirerende werkomgeving? Check dan onderstaande instructies, wij denken dat we jou een perfecte baan hebben bezorgd!

We zijn op zoek naar een kandidaat om ons team in dit uitdagende en opwindende vakgebied zo snel mogelijk te versterken en de rol van IT digitale applicatiebeheerder op zich te nemen. Wil jij deelnemen aan onze digitale transformatie? Geloof jij in de digitale wereld? Wil je je passie delen? Word je gemotiveerd door een inspirerende werkomgeving? Check dan onderstaande instructies, wij denken dat we jou een perfecte baan hebben bezorgd!

De verschillende activiteiten omvatten, maar zijn niet beperkt tot:

 • Gebruik software voor algemeen gebruik of maatwerk om digitale applicatiesoftware te beheren, inclusief projectinitiatie en monitoring, succesvolle implementatie, scope-tracking, budget en planning, asset-, probleem- en risicobeheer en productie van projectgerelateerde documenten;
 • Plan en volg de nodige vergaderingen / seminars met betrekking tot verwachte resultaten / acties, bepaal de prioriteiten in de investeringsportefeuille; alle activiteiten uitgevoerd in samenwerking met verschillende belanghebbenden;
 • Samenwerkingen aangaan, tot stand brengen en / of onderhouden / uitbreiden met een verscheidenheid aan collega’s en externe dienstverleners / partners om volledig gebruik te maken van externe middelen en / of technologieën, en ervoor te zorgen dat alle relevante kwesties worden gehoord en waar mogelijk in overweging worden genomen Stakeholders houden rekening met hun belangen;
 • Werk samen met de inkoopafdeling om de nodige projectfasen uit te voeren bij de aankoop van software: marktonderzoek, bepalen van bestaande oplossingen, beheren van biedprocedures (RFI, RFQ, RFP), definiëren acceptatiecriteria, evalueren offertes, analyseren geïntegreerde architectuur en implementeren bestaande applicaties Deze integratie in de programmaomgeving;
 • Verantwoordelijk voor en beheerst de functie en het technisch ontwerp van elke applicatie in uw portfolio;
 • Teamleden aantrekken, motiveren, beheren, evalueren en ontwikkelen om een ​​omgeving te creëren waarin iedereen zich bevoegd en betrokken voelt, en om te zorgen voor de beste personeelsbezetting in termen van kwantiteit en kwaliteit;
 • Organiseer teststrategieën en testcases om de hoogste kwaliteit te bieden;
 • Ondersteuning van verschillende productieversies door middel van de nodige communicatie / trainingsplannen;
 • Ondersteuning en overleg met het systeembeheerteam;
 • Organisatie en geprioriteerde oplossingen geleverd;
 • Werk een paar dagen per maand samen met groepsmaatschappijen om projecten in het buitenland te ontwikkelen.

Jouw profiel

 • Je hebt een goed begrip van de nieuwste informatiesystemen en technologieën op digitaal en dataveld.
 • U kunt optreden als “technisch leider” van veldtoepassingen in een specifiek team, en u kunt optreden als de producteigenaar van technische toepassingen.
 • Je hebt meerdere jaren relevante ervaring in cloud- en lokale softwareprojecten, bij voorkeur gebaseerd op de technologiestack van Microsoft, en hebt enige succesvolle ervaring opgedaan.
 • Klantgericht is de perfecte match voor jouw passie en persoonlijkheid. Je werkt zelfstandig, motiveert en versterkt teams op locatie en op afstand.
 • Je kunt gemakkelijk communiceren met ontwikkelaars op technisch niveau en conceptueel met belanghebbenden, en je hebt ook uitstekende presentatievaardigheden op directieniveau.
 • Je denkt “out of the box”, je focust op resultaat, hebt agile ontwikkelervaring, bent nog steeds pragmatisch en flexibel.
 • Je hebt een masterdiploma of hoger in science of business management.
 • Je spreekt vlot Engels en Frans of Nederlands; extra taalvaardigheden in het Duits zijn en troef.
 • Kennis van en ervaring in de sectoren energie en/of nutsdiensten zijn extra troeven.

Ons aanbod

We bieden je meer dan alleen werk: een uiterst professionele en boeiende omgeving, unieke opleidingsmogelijkheden en volop ontwikkelingsmogelijkheden … Daarnaast zorgen we ook voor aantrekkelijke salarissen en extralegale voordelen. Kiezen voor Elia is kiezen voor een succesvolle toekomst!

https://www.vindazo.be/vacatures/digital-architecture-manager.html