Lopen voor lucht
Image default
Vervoer en transport

Aanhanger huren Etten-Leur, zonder borg

Aanhangers zijn een veelgebruikt transportmiddel voor het vervoeren van goederen en materialen. Toch koop je niet zomaar een aanhanger als je ‘m niet wekelijks nodig hebt. Ideale oplossing? Een aanhanger huren! Er zijn verschillende soorten aanhangers beschikbaar, in verschillende maten. Het huren van een aanhanger kan een handige en kosteneffectieve oplossing zijn voor het transport van goederen of wegbrengen van rommel. Kies echter altijd een betrouwbare aanbieder en een goed onderhouden bak! Woon je in de buurt van Breda? Dan is JobCar in Etten-Leur een fijne, flexibele partner. Bijkomend voordeel? Je huurt een veilige aanhanger, zonder borg tegen zeer scherpe dagtarieven!

Een aanhanger die mee-remt

Er zijn verschillende soorten aanhangers beschikbaar, waaronder open en gesloten aanhangwagens,  enkel- of dubbelasser aanhangers. Het kiezen van de juiste aanhanger voor de lading die vervoerd moet worden is essentieel om ervoor te zorgen dat de lading veilig en efficiënt wordt getransporteerd. Bij JobCar krijg je altijd een geremde aanhanger, oftewel een aanhanger die mee-remt. Veiligheid voorop!

Een geremde aanhanger is een aanhanger die is uitgerust met een remsysteem om het voertuig af te remmen bij het afremmen van het trekkende voertuig. Een geremde aanhanger is noodzakelijk als de lading meer weegt dan 750 kilogram, omdat het anders moeilijk wordt om het voertuig op een veilige manier te besturen. Een geremde aanhanger is ook handig voor het vervoeren van zware en grote voorwerpen over lange afstanden.

Samen vastkoppelen en lampen checken

Bij JobCar koppelen ze de aanhangwagen aan je auto en controleren ze samen de verlichting. Twijfel over de soort aanhanger? Een open aanhangwagen is ideaal voor het vervoeren van grotere en zwaardere objecten, terwijl een gesloten aanhangwagen geschikt is voor het vervoeren van waardevolle en kwetsbare goederen. Een kiepaanhanger, ook wel kipper, is ideaal als je zand of aarde moet vervoeren. Ook verhuren we diverse accessoires, zoals een net om de lading vast te zetten of een zware steekkar of trolley om spullen te verplaatsen.

https://www.jobcar.nl/