Organiseer jij binnenkort een GPS spel dankzij een ervaren bedrijf?

Het is logisch dat je een succesvol bedrijfs- of groepsuitje wilt organiseren. Een groep vertrouwt erop dat jij met een goede organisatie in zee gaat. Kies daarom alleen voor een bedrijf dat de juiste ervaring heeft. Wave Citygames heeft al meer dan 25 jaar ervaring in het organiseren van fantastische uitjes door heel Europa. Ze zijn authentiek, eerlijk en hebben oprechte interesse in jou, je ondernemen, je medewerkers en je klanten! Wil je een GPS spel laten organiseren? Dan moet je bij Wave Citygames zijn. Ook bij vragen of advies staan ze je graag te woord.

Speel een spannend GPS spel in de mooiste Europese steden

Je gaat naar Wave Citygames voor een spannend bedrijfs- of groepsuitje. Waar je hiervoor terechtkunt? In bijna iedere grote stad. Altijd iets dicht bij de deur! Liever iets verder weg? Ook daarvoor draait dit activiteitenbureau de hand niet om. In onder andere België, Italië, Engeland, Spanje, Duitsland, Frankrijk en Tsjechië vind je een of meerdere steden waar je een spannend GPS spel kan spelen met je familie, collega’s of vrienden. Ideaal om te combineren met een leuke citytrip. Laat je onderdompelen in een hele nieuwe stad, terwijl je aangewezen bent op je GPS. Dat wordt spannend!

Ga voor een spannend GPS spel tijdens het groepsuitje

Organiseer jij dit jaar een groepsuitje? Dan is het logisch dat jij jezelf veel vragen stelt. Er is immers zo veel te doen. Wordt het weer een standaard etentje, een high-tea of net als de rest van Nederland een escape room? Ga voor origineel met een GPS spel van Wave Citygames. Een GPS spel? Zeker! Je kunt een programma laten samenstellen door Wave Citygames. Bovendien biedt men verschillende GPS spellen aan waarbij je in groepen met een mobiele telefoon opdrachten moet doen en bijvoorbeeld een verdacht persoon moet zoeken. Of ga voor de MOL in een spannend spel midden in de stad! De mogelijkheden zijn eindeloos. Niemand verveelt zich tijdens jullie uitje!