Laat een sjaal op maat maken voor een geweldige carnaval

Ieder jaar kijken veel mensen er weer naar uit: carnaval. Dit jaar maakt u het nog leuker door een sjaal op maat te laten maken. Laat de sjaal bedrukken met bijvoorbeeld de slogan van uw stad of een eigen verzonnen tekst. Kies uit maar liefst 120 verschillende kleuren of kies een leuk patroon. De Breigigant zorgt ervoor dat de sjaal geheel naar wens geproduceerd wordt. Op zoek naar andere sjaals? Bekijk eens het assortiment, bestaande uit onder andere een oranje sjaal, wedstrijdsjaal, kerstsjaal, casual sjaal of een fansjaal die u allemaal kunt laten bedrukken.

Een sjaal laten maken conform de modernste technieken

U bent op zoek naar een bedrijf om een sjaal op maat te laten maken. U wilt een mooie sjaal voor een betaalbare prijs. Het productieproces van De Breigigant wordt dan ook conform de modernste methoden en technieken afgelegd. Hierbij wordt gebruik gemaakt van de meest hoogwaardige machines én materialen. Niet voor niets dat u 100% kwaliteitsgarantie krijgt op alle producten. En dat zijn er veel. Denkt u bijvoorbeeld aan sjaals, mutsen & beanies, handschoenen, badges en aanvoerdersbanden. En al deze producten, zoals een dubbelzijdig gebreide sjaal kunt u geheel naar wens laten maken. Wilt u bijvoorbeeld een bedrukte fansjaal cadeau geven met het logo van uw favoriete club of met uw eigen bedrijfslogo voor uw werknemers? Het is allemaal mogelijk!

Een fansjaal laten bedrukken om uw favoriete club aan te moedigen

Bent u ook groot voetbalfan? Dan wilt u ook uw favoriete club aanmoedigen met een echte fansjaal. Laat de fansjaal aan beide kanten bedrukken met een persoonlijke boodschap en het logo van de club. Wilt u aan beide kanten van de sjaal franjes laten maken of houdt u van een simpele sjaal zonder te veel poespas. De sjaal is gemaakt uit 100% acryl. Na een wedstrijd is deze dan ook eenvoudig te wassen. Zo staat u elke keer weer opnieuw met uw vertrouwde sjaal bij uw club. Gaat u altijd met een vaste groep? Hoe leuk is het om een sjaal te laten maken voor iedereen? De minimale afname is 15 stuks.