Laat een oogmeting doen door een opticien uit de buurt van Eindhoven

Heeft u het idee dat u minder ziet dan voorheen? Breng dan eens een bezoek aan Foudraine Optiek. Heeft u al een bril? Ook dan is een oogmeting een goed idee. Bij een oogmeting wordt gebruikgemaakt van een autorefractor, oftewel een geautomatiseerde oogmeting. Hierbij legt u uw kin op de steun en kijkt u naar een schermpje waar een plaatje geprojecteerd is. Door speciale technieken kan de machine uw zichtvermogen bepalen. Naast het testen van uw zichtvermogen is het ook mogelijk om een oogdrukmeting uit te voeren door de opticien uit de omgeving van Eindhoven. Hier wordt er gekeken of er een verhoogde druk op het netvlies van het oog staat. Geniet van de persoonlijke service van Foudraine Optiek.

Vermoeide en pijnlijke ogen na het verrichten van computerwerk? De opticien uit de omgeving van Eindhoven heeft de oplossing!

Heeft u het gevoel ook wel eens? De hele dag achter de computer en uw ogen en hoofd dien zeer door de lange concentratie. Dat is erg vervelend want ook na het computerwerk wilt u nog activiteiten ondernemen. Gelukkig heeft de opticien nabij Eindhoven de oplossing: een computerbril! Een computerbril heeft andere glazen dan een multifocale bril of een leesbril. Deze speciale glazen geven een breed en scherp zicht op het beeldscherm waardoor uw houding verbeterd en uw ogen rust krijgen. Hoofd- en nekklachten verdwijnen en u kunt weer zonder zorgen aan het werk. Foudraine Optiek vertelt u graag meer over de eigenschappen en voordelen van een computerbril.

Tips van de opticien uit de omgeving van Eindhoven

U heeft maar een paar ogen waar u uw hele leven mee moet doen. Daarom is het zaak dat u er zuinig op bent en er goed voor zorgt. Foudraine Optiek biedt een drankje aan dat bijdraagt aan de gezondheid van uw ogen. Tweemaal per week dient u dit drankje in te nemen voor een optimale werking. Het sapje wordt diepgevroren geleverd zodat de vitamines zijn werking blijven doen. Diepgevroren dient u de drankjes binnen vijf maanden te consumeren. Eenmaal ontdooid, dient u de drankjes binnen twee dagen te consumeren. Uiteraard is het van belang om altijd goed voor uw ogen te zorgen. Daarom raadt de opticien nabij Eindhoven u aan om voedingssupplementen te slikken voor een beter zicht. Benieuwd hoe u uw ogen optimaal kunt verzorgen? Kom eens langs of maak een afspraak.