Laat een energiezuinige vloerverwarming aanleggen

Er is veel vraag naar energiezuinige vloerverwarming. Dit is goed voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee. Bent u op zoek naar energiezuinige verwarming, dan kiest u voor vloerverwarming. Het kan zelfs zorgen voor een energiebesparing van 6 tot wel 12 procent. Ook wordt warmteverlies van de leidingen beperkt en wordt het ketelrendement door de lagere temperaturen vergroot. Dit alles bij elkaar zorgt voor flinke besparingen op uw energiekosten. Het is een flinke investering, maar vloerverwarming betaalt zichzelf vrijwel altijd terug. En daarnaast is het ook nog eens goed voor het milieu; wat wilt u nog meer?

De oplossing voor chronisch koude voeten: vloerverwarming

Veel mensen hebben regelmatig last van koude voeten. En er lijkt maar geen oplossing voor te zijn. En als uw voeten koud zijn, heeft u het zelf meestal ook koud en is het lastig om het weer warm te krijgen. Wat is de oplossing? Vloerverwarming! Geniet ook van de vele voordelen van vloerverwarming. In tegenstelling tot radiatoren, waarbij de warmte direct de lucht in wordt gestraald, loopt u bij vloerverwarming altijd op een warme vloer. De warmte komt zo direct terecht bij uw voeten! De rest van de ruimte wordt ook goed verwarmd doordat vloerverwarming een gelijkmatige warmte afgeeft. Het zorgt daarnaast ook nog eens voor een erg behaaglijk en comfortabel gevoel in huis!

Vloerverwarming is verkrijgbaar in verschillende varianten

Er wordt vaak vanuit gegaan dat er maar een soort vloerverwarming is. De ene vloerverwarming is echter de andere niet. Er zijn veel verschillende soorten vloerverwarming, en de een is voor uw woning geschikter dan de ander. Zo kunt u kiezen voor een droogsysteem; wat alleen mogelijk is als u in het bezit bent van een houten balkenlaag met houten vloeronderdelen. Ook is het mogelijk om te kiezen voor vloerverwarming in matten. Dit is erg geschikt voor wanneer er alleen nog maar een ruwe betonvloer ligt. Daarnaast kunt u er ook nog voor kiezen om vloerverwarming te laten infrezen. Geen idee wat voor u het beste is? De specialist kan u daarbij helpen.