Hubertus Gold junior: de beste voeding voor uw jonge hond

Heeft u ook zo’n leuke puppy in huis? Kies dan de beste voeding voor de jonge hond. Puppy’s hebben namelijk andere voeding nodig dan volwassen honden omdat ze nog veel moeten groeien. Hubertus Gold Junior bestaat uit alle voedingsstoffen die een pup nodig heeft, zoals eiwitten, calcium, fosfor, ijzer en foliumzuur. De voeding is licht verteerbaar, omdat pups (nog) tere maagjes hebben. Let op: vanaf ongeveer 4 weken moet u bijvoeren met de producten van Hubertus Gold, aangezien vanaf dat moment moedermelk niet meer genoeg in de energiebehoefte voldoet.

Kies uit vier productgroepen van Hubertus Gold

Uw hond moet natuurlijk van alle gemakken voorzien zijn. Met de juiste voeding blijft uw hond zijn leven lang gezond. Kies daarom voor de producten van premium merk Hubertus Gold, die u eenvoudig in de webshop van Dogline koopt. U kiest uit een breed aanbod aan droogvoer, natvoer en snacks, waarmee uw hond genoeg voedingsstoffen zoals eiwitten, mineralen en vitaminen binnenkrijgt. Daarnaast biedt het merk ook een gevarieerd aanbod aan accessoires zoals een lekkere mand, riem en dummy. Ook zijn er allerlei leuke speeltjes te koop zodat uw hond zijn energie lekker kwijt kan. Oftewel: uw hond komt met de producten van Hubertus Gold niets tekort!

Voor jachthonden, sporthonden of actieve honden kiest u voor Hubertus Gold Jacht Performance

Honden die veel bewegen hebben tot wel 3 keer meer energie nodig dan honden die niet zoveel bewegen. Beweeglijke honden moeten daarom de juiste voeding krijgen. Om in deze energiebehoefte te kunnen voldoen is krachtvoer nodig én het voedsel moet licht verteerbaar zijn. Hubertus Gold Jacht Performance bestaat uit extra proteïne, vetten, vitaminen en mineralen. Door deze extra voedingsstoffen wordt het lichaam en weefsel van uw hond goed hersteld, uw hond krijgt sterke botten, de spieropbouw wordt bevorderd en uw hond straalt met een glanzende vacht en mooie huid. Daarnaast zijn de producten van Hubertus Gold glutenvrij, waardoor de producten ook uitermate geschikt zijn voor de gevoelige maag.