Goed verzorgde groepsaccommodatie op de Veluwe geschikt voor grote en kleine groepen

Wilt u op de Veluwe een goed verzorgde groepsaccommodatie huren? Omdat u een familieweekend heeft gepland? U met de kinderen van groep 8 op kamp gaat? Of omdat u met de vereniging eropuit trekt? In dat geval kunt u uitstekend terecht in een van de groepsaccommodaties van De Aalbertshoeve. De luxe ingerichte accommodaties van de kampeerboerderij bieden de mogelijkheid om met maar liefst 100 personen te verblijven. Naast slaapplaatsen voor grote groepen biedt de kampeerboerderij u binnen en buiten tal van sport- en spelfaciliteiten. Kijkt u al uit naar een aantal gezellige dagen in een groepsaccommodatie op de Veluwe?

Volop recreatiemogelijkheden als u verblijft in groepsaccommodatie op de Veluwe

Of u nu met uw familie of vriendengroep een gezellig weekend weg wilt of dat u met de lokale sportvereniging eropuit trekt voor teambuilding. Bij De Aalbertshoeve is iedere groep van harte welkom. Naast dat u de keuze heeft uit verschillende groepsaccommodaties, kunt u de omgeving van de Veluwe leren kennen. U kunt midgetgolfen, zwemmen, paardrijden, kanoën of andere watersporten beoefenen. Daarnaast liggen verschillende attractie- en dierenparken op een steenworp afstand. Zo biedt de omgeving van De Aalbertshoeve voor ieder wat wils. Op de kampeerboerderij is ook genoeg te beleven! Ga voetballen of volleyen op het sportveld, spelen op de springkussens of onderneem een van de andere activiteiten die men aanbiedt. Zo wordt een verblijf in een groepsaccommodatie op de Veluwe onvergetelijk!

Familieweekend op de planning? Kies voor groepsaccommodatie op de Veluwe!

Het vinden van een accommodatie voor het familieweekend is altijd weer een flinke opgave. Iedereen moet tevreden zijn. Een groepsaccommodatie op de Veluwe reserveren biedt de uitkomst. Waarom? U heeft allereerst de keuze uit een drietal accommodaties met verschillende slaapzalen en uitstekende sanitaire voorzieningen. Daarnaast biedt ieder verblijf diverse sport- en spelfaciliteiten, zoals een sportveld en tafeltennistafel, en een terras. En niet geheel onbelangrijk: er zijn volop recreatiemogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan boerengolf voor de volwassenen, een luchtkussen voor de kinderen en een zeskamp voor de hele familie. Zo is er voor ieder familielid genoeg te beleven bij De Aalbertshoeve!