Een werkomgeving die inspireerd! Wij vertellen u graag meer.

Op zoek naar een bijzondere evenementenlocatie? Wij bieden unieke evenementenlocatie en bijzondere werkplekken in omgeving van Amsterdam aan. Een toplocatie! Onze locatie is een voorbeeld van circulair denken. Het is een plek voor iedereen die iets wil met circulaire economie. 

Circulair en duurzame ruimten

Vanuit decirculaire filosofie is er zorgvuldig gekozen voor duurzame materialen. Dit is ook terug te zien in de evenementen en werkruimtes. Wij kunnen onszelf daarom met trots een circulaire evenementenlocatie noemenn. Wilt u nou graag geinspireerd raken? Dan zijn deze ruimtes geschikt voor u en ontvangen wij u van harte. Dit bevorderd nieuwe concepten en ideeën. Wij bieden jou een oplossing op maat aan. Zo zijn er verschillende mogelijkheden; van een borrel tot een lunch of diner. Onze mogelijkheden zijn eindeloos! 

Flexibele en bijzondere werkplekken

Het werken in een unieke omgeving faciliteert een mobiele levensstijl. Wij verlengen we de levensduur van producten zodat deze ideale werkplek een inspiratiebron is voor iedereen die iets wil met de circulaire economie. Van ondernemers tot overheden, investeerders, onderzoekers en adviseurs. Een flexibele werkplek bij ons is het perfecte moment om jouw ambities naar een hoger niveau te tillen. De one-of-a-kind werkplekken zijn voorzien van verschillende faciliteiten. 

 

Evenementen

Wij zijn uniek in veel opzichten. Hierdoor hoeft u niet langer te kiezen tussen inspirerend en duurzaam. Uw gasten worden ontvangen in een van de mooiste en uniekste evenementenlocatie in Hoofddorp. Bij ons speelt circulair een belangrijke rol. Onze ruimtes inspireren jouw gasten in een prachtige omgeving. Wat je ook in gedachte hebt, het kan bij ons! Of je nu op zoek bent naar kleine of grote ruimtes. Bij ons kan iedereen terecht. Zo hebben wij in totaal plek voor 200 gasten. Komt u maar met een kleine groep? Ook hier bieden wij verschillende opties voor aan. Bij ons bent u aan het juiste adres. Meer informatie over de ruimtes? Neem dan contact op met een van onze medewerkers. En samen bieden we de oplossing die bij u past.

 

Of u nu op zoek bent naar een werkplekken of plek voor een evenement Bij C-Bèta heeft u veel mogelijkheden. Wij hebben diverse werkplekken in Amsterdam en evenementenlocatie in Amsterdam aan. Neem contact met ons op.

http://c-beta.nl/